مشاوره حقوقی رایگان - جعل معنوی

با سلام.
در پرونده ای که بنده متهم شدم شاهدان اظهاراتی کرده بودند و به آن اظهارات چیزهایی اضافه شده بود که الان شاهدان مدعی هستند که برخی از این اظهارات متعلق به آنها نبوده و تحریف و جعل شده است. الان پرونده در مرحله دادگاه تجدید نظر هست و شاهدان ابراز می‌دارند که فقط در صورت درخواست دادگاه تجدید نظر حاضر به شهادت دوباره هستند تا این بار دقیق و درست ثبت شود.برای احضار شاهدان از طرف دادگاه تجدید نظر چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طی لایحه ای درخواست دهید.حضوری هم بعد از تعیین شعبه پیگیری کنید تا جلسه تشکیل شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ضمن لایحه ای درخواست خودتان را به شعبه مربوطه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال لایحه درخواست بدهید دادگاه تجدیدنظر تشکیل جلسه بده و شهود را احضار کنه و شما می توانید حضورا نیز پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارسال لایحه از دادگاه بخواهید تا شهود را احضار کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید خود شهود شهادت خود را پس بگیرند یا

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بهتره شهادت مدنظرشون رو بصورت شهادت نامه رسمی در دفتر اسناد رسمی اخذ کنید وبه دادگاه ارائه بدید.تصمیم گیری با دادگاهه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
طی لایحه ای از شعبه تقاضای استماع شهادت شهود را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مراتب استماع شهادت شهود را اعلام نمایید ویا شهود با ارائه مکتوب به دادگاه کذب بودن شهادت خود را اعلام نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طی لایحه این استماع شهادت شهود را مطرح نمایید
یا شهود شهادت خود را پس بگیرند و آن را به دادگاه ارایه دهید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست احضار مجدد شهود را از دادگاه تجدیدنظر بخواهید ولی بعید است ترتیب اثر داده شود . می توانید اقرارنامه محضری مبنی بر گفته هایشان از آنها بگیرید و ضم لایحه تجدیدنظرخواهی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یا شهور شهادت خود را پس بگیرند
یا
استماع شهادت شود شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه از دادگاه تجدید نظر درخواست کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با ارسال لایحه تقاضای احضار شهود نمایید