مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

با عرض سلام
بنده یک واحد آپارتمان تقریبا ده سال پیش خریداری کردم به عنوان سرمایه گذاری برای آینده این واحد تازه ساخت بود و هیچ کسی داخلش سکونت نداشت و من هم هیچ استفاده ای نکردم تمام این مدت خالی بوده اجاره هم به کسی ندادم اما به تازگی متوجه شدم که خانواده ای تقریبا 5 ماه هست که بدون اطلاع داخل واحد من سکونت دارن ..چیکار میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای خلع ید و مطالبه اجرت المثل با جلب نظرکار‌شناس بدهید...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر سند مالکیت دارید شکایت تصرف عدوانی یا خلع ید مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رفع تصرف عدوانی از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت تصرف عدوانی کیفری مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اکر سند مالکیت دارید شکایت تصرف عدوانی یا خلع ید مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملاکتان دارای سند مالکیت است تحت عنوان رفع تصرف عدوانی و خلع ید پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تصرف عدوانی کنید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با ارائه سند مالکیت رسمی شکایت تصرف عدوانی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اسناد مالکیت آپارتمان به نام شما است شما دادخواست خلع ید را به طرفیت متصرف مطرح نمایید

و اگر سند مالکیت ندارید شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و خلع ید را به طرفیت فروشنده و متصرف اقامه نمایید
و باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، دفاع نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
درصورتیکه سندمالکیت دارید دادخواست خلل ید و درغیر اینصورت دادخواست رفع تصرف

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید