مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مال غیر

سلام و خسته نباشید
پدر بنده یه باغ تو یکی از روستا های کرمان دارد که بین وارث بوده . بعد از مدتی عمویم سهم خودشان را فروختند به شخص دیگر. و اون بنده خدایی که خریده یه بخشی از زمین ما رو هم تصرف کرده و امده خانه ساخته روی زمین ما . می خواستم بدونم باید چگونه از همسایه شکایت کنیم که بتوانیم خانه غیر مجاز او را تخریب کنیم

پاسخ ها :

غلامرضا  بابوريان

غلامرضا بابوريان :

سلام
با مدارک بهتره توسط یک وکیل با تجربه شکایت کیفری تصرف عدوانی یا خلع ید و قلع و قمع بنا بصورت حقوقی رو اقدام کنید البته مدارک شما و جزییات موضوع برای وکیل روشن بشه تا راهکار حقوقی یا کیفری موضوع تعیین بشه