مشاوره حقوقی رایگان - حق زارعانه باغ

با سلام. پدربزرگ مادری بنده حدودا ده سال قبل از انقلاب، باغبانی ملکی را به عهده داشتند که صاحب آن، خان روستا بوده که در آمریکا ساکن بودند. تا انقلاب دستمزد خود را از عایدات کم می کردند و مابقی را به آمریکا میفرستادند. ولی بعد از انقلاب این کار را نکردند و در ملک مورد نظر اقدام به کاشت نهال و غیره کرده تا در سال 1383 فوت نمودند. از آن تاریخ دایی بنده به بهانه های واهی این ملک را غصب نمودند. آیا بر اساس قانون، پدربزرگ بنده حقی از این زمین دارند؟

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

در صورتیکه ثابت شود با اذن مالک بوده حق نگهداری و حق زارعانه دارد