مشاوره حقوقی رایگان - تصرف و سندسازی برای ملک غیر

پدرم زمینی دارن که دارای سند نسقی معتبر هستند. شخصی کلاهبردار اقدام به چهاردیواری نموده و در همین هفته همسایه های ملکی خبر دادند در حال نقشه برداری از زمین ماست. دعوای تصرف عدوانی مطرح شده اما هنوز رسیدگی نشده .

برای جلوگیری از توقف ثبتی و صدور سند چه راهکاری داربم؟ ضمن اینکه شخص دیگه ای تصرف کرده برای سند شخص دیگه ای از گروهشون اقدام میکنه برای سند گرفتن که اسمش رو نمیدونیم و ندیدیمش

پاسخ ها :

تصرف ملک غیر ملک