مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از وکالت بلاعزل اجاره آپارتمان

با سلام. بنده پنج سال قبل وکالت بلاعزل ده ساله برای اجاره آپارتمانی که یک دانگ آن مال برادرم و پنج دانگ آن مال من بوده به ایشان داده ام،ایشان نه سهم درآمد حاصله از اجاره آپارتمان را به من میدهد،نه حاضر به ابطال وکالت بلاعزل می‌باشد.اکنون بواسطه عدم پرداخت سهم من از اجاره آپارتمان میتوانم برایش شکایت نمایم؟ اگر این کار ایشان جرم محسوب میشود، عنوان مجرمانه آن چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خودتان انجام دهید تا موضوع وکالت از بین برود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت سهم اجاره بهای سالهای گذشته را بدهید، بعدش هم به کسی اجازه ندهید وارد ملکتان شود بعدش هم میتوانید سهم خود رابفروشید یا دادخواست افراز یا فروش مال مشاع بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اجاره داده شده بله میتوانید مطالبه نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله
جرم نیست جنبه مدنی و حقوقی دارد و مطالبه سهم خود از اجاره را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حساب تصدی ایام وکالت مطرح نمایید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

دعوی شما حقوقی است دادخواست بدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید طبق قرارداد دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف اپارتمان را دهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

دعوی حقوقی‌مطالبه‌ اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما می توانید برای مطالبه سعم تان دادخواست بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم نیست ولی می توانید از دادگاه سهم اجاره خودتان را مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم نیست ولی شما میتوانید فردی را ضم وکیل کنید که برادران به آنهایی نتواند اقدام یکند و یا مطالبه مبلغ اجاره را نسبت به سهم خود داشته باشید اگر به توافق نمیرسید دستور فروش بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با توجه به مفاد وکالتنامه و عدول از حدود آن امکان شکایت وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه
اجازه بها پنح دانگ به طرفیت وکیل اقامه نمایید

چون خود شما به ایشان وکالت داده اید جرم کیفری محقق نشده است

و شما می توانید دادخواست ابطال وکالت نامه را به علت انجام موضوع وکالت ، به طرفیت وکیل مطرح نمایید یا