مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده برای دختر

با سلام. من متولد 83 هستم و پدرم 10 سال پیش فوت شدند و من با مادرم و شوهر جدیدش زندگی میکنیم، منو محدود کردن اجازه هیچ کاری بهم نمیدن هیچ جا نمیزارن برم فشار روانی رومه پیش روانشناسم رفتم تاثیری نداشته میخواستم از خونه بیام بیرون و جایی برم و میترسم پیدام کنن و برای اون هایی که کمکم کردن مشکل به وجود بیاد و پای اونا وسط بیاد میتونم کار کنم و هزینه خودمو بدست بیارم هم تحصیل هم زندگی و مسکن اما میخوام خیلی زود از خونه برم و نتونن ازار بهم برسونن راهش چیه برم دادگاه؟ یا از خونه بزنم بیرون؟ اگه راه دادگاهی باشه میفهمن ازشون شکلیت کردن و منو میکشن ، راه دادگاهی چقدر طول میکشه من حتی از خونه هم نمیتونم برم بیرون؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر به سن هیجده سال تمام رسیده باشید میتوانیدشغل و مسکن برای خود تهیه نمایید و زندگی جداگانه داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بعد از سن 18 سالگی میتوانید مستقل شوید ولی در خال حاضر توصیه میشود برای رفع مشکل در خانه با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123 و یا منتظر بمانید سن شما به هجده سال برسد در اینصورت میتوانید مستقل زندگی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از رسیدن به سن 18سال تمام می توانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود بعد از سن 18 سال تمام میتوانید مستقل شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با رسیدن به سن رشد می توانید قانونا مستقل زندگی کنید اما مراقب باشید تا تنش درست نشود با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

امن ترين و بهترين جا براي دختر محيط امن خانواده است
به لحاظ عمومي و قانوني شما مي توانيد اختيار اعمال خود را به دست گيريد
اما مجدد تكرار مي كنم خانه و خانواده
بهترين محل براي دختر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است چنین کاری نکنید و قطعا بعدا از این کار خود پشیمان خواهید شد.
می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خارج شدن از خانواده
اشتباه بزرگی است
بهتر است شما با مشاور صحبت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با توجه ب شرایطی ک دارید بهتر است با اورژانس اجتماعی123 تماس گرفته و شرایط خود را بامشاور در میان بگذارید. و در صورتی کمورد ازار و اذیت هستید و در معرض توقیف غیر قانونی و حبس در منزل میتوانید با پلیس 110 تماس گرفته و بعد از صورتجلسه مامور مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت
مسلما فرار از منزل راه حلی برای موضوع نیست و یک تصمیم عجولانه و غیر عقلایی میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با مدارا و به صورت توافقی عمل کنید و یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از سن 18 سالگی میتوانید مستقل شوید ولی در خال حاضر توصیه میشود برای رفع مشکل در خانه با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، سکونت مستقل نیاز به دادگاه رفتن ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توصیه می شود تا وقتی درستان تمام نشده و شاغل نشده اید خانه را ترک نکنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اولا توصیه می شودازتصمیمات عجولانه وهیجانی خودداری کنیدمحیط خانواده امن ترین جای دنیاست احترامات رعایت شود
ثانیاًتوصیه میشودبا123اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بعد از سن 18 حق زندگی مستقل دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با رسیدن به سن 18 سال امکان مستقل شدن وجود دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعداز 18 سال می توانید مستقل زندگی نمایید