مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرزند به دلیل آزار و اذیت

باسلام
خانم 62 ساله بیوه هستم
بعد دوسال زندگی با همسرم و حال دو پسر سی و سیو یک ساله دارم
که یک فرزند شرور و پرخاشگر دارم که توهین و زد و خورد میکنه
و میگه تا شکایت نکنی از خونه بیرون نمیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مالکیت خانه با چه شخصی است؟ اگر با شماست میتوانید علیهشان شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست معلوم نکرده اید ملک مسکونی متعلق به چه کسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت توهین و ضرب وجرح میتوانید از او شکایت کنید و اگر منزل متعلق به شماست کلید را عوض کنید و مانع ورود وی شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
ابتدا باید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مالک منزل می تواند از ورود ایشان ممانعت نماید
در خصوص ضرب و جرح می توانید اقدام قضایی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید بابت مزاحمت و توهین ضرب و شتم از ایشان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری مزاحمت و توهین بر علیه ایشان مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در زمان درگیری با 110 تماس بگیرید و مانع از ورود وی به منزل شوید و سپس با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.
توجه داشته باشید تا حد امکان بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در موقع ازار و اذیت با پلیس 110 تماس گرفته و خواهان صورتجلسه توسط مامورین پلیس شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مالکیت منزل به شماست، دعوای مزاحمت و شکایت توهین و مزاحمت قابل پیگیری است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام و احترام، چنانچه ملک متعلق به شماست میتوانید با صد و ده تماس بگیرید تا وی را بیرون کنند و در صورت مراجعه مجدد میتوانید شکایت ورود به عنف ثبت نمایید

یک وکیل

سلام دراینگونه مواردبهتراست مسالمت آمیز حل شودحتی الامکان از شکایت خودداری کنیدبا123نماس بگیریدوباروانشناس مشورت کنید
راه حل آخر شکایت باعنوان توهین وضرب وجرح مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید شکایت کنید و یا قفل درب را تغییر دهید اما شرایط,منزل شما باید بررسی شود می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص تهدید و ضرب و جرح می توانید شکایت نمایید
قفل در را تعویض نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در زمان مراجعه ایشان و ورود به منزل و ایجاد مزاحمت و درگیری با 110 تماس بگیرید و مانع از ورود وی شوید با صورتجلسه پلیس
در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان مزاحمت سلب آرامش و توهین و فحاشی از ایششان شکایت نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید