مشاوره حقوقی رایگان - تحویل حضانت پسر 16ساله به دولت

با سلام خدمت وکلای محترم سئوال بنده اینه آیا در قانون ایران فقط حق به فرزندان داده میشود در حالی که پدر در بیرون جان خودشو بدست میگیره برای روزی حلال و مادر هم در خانه با این حال اگر فرزندی سرکش شود وکارهای ناشایست چهار چوب منزل انجام دهد و حرفهای زشت و پلید به زبان بیاورد باز هم باید شکمش رو پرکنیم و عذاب بکشیم این طور فرزندان پسر را دولت چگونه تنبیه میکنه به کجا باید مراجعه کنم چطوری حضانت را به خود دولت تحویل دهیم از زمانی که تدریس به گوشی امد در این چند سال بجای درس حرفهای زشت وزننده آموختن نه علم وراه خوب زندگی کردن را لطفاً یه راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طلق قانون حضانت و نگهداری از فرزند تکلیف والدین است و قابل واگذاری و انتقال به دیگری نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است د ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بهزیستی پیگیری کنید
یا با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.