مشاوره حقوقی رایگان - فریب در مورد اجاره

سلام
در اجاره‌نامه فوق، کارمند املاک به صورت دستی نوشته شده که (مورد اجاره به رویت کامل مستاجر رسیده و از کم و کیف آن آگاهی کامل دارد واحد با امکانات ذکر شده در قرارداد سالم تحویل مستاجر می گردد و مستاجر می باید همانگونه سالم تحویل موجر نماید )
سوال در مورد استفاده از کلمه (می گردد )می باشد نوشته شده سالم تحویل مستاجر می گردد ..این کلمه به عبارتی بیان نکرده که ملک سالم بمستاجر تحویل داده خواهد شد یا تحویل داده شده . آیا میتوان نسبت به کلمه میگردد، بنفع مستاجر دفاعیه تنظیم کرد. زیرا خانه معایبی داشته و موجر بافریب و وعده گفته درست میکنم و حال کتمان کرده و شهودی هم نیست..ممنون از عنایت پر مهرتان...

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

در حقوق اصلی هست که در صورت ابهام کلمه یا جمله به عرف رجوع داده می شود ، پس کلمه می گردد با توجه به قواعد دستور زبان فارسی و نظر به اینکه در اجاره نامه نوشته ملک به رویت مستاجر رسید بر زمان حال دلالت دارد و شما پس از ملاحظه عیوب ساختمان می بایست سریعا از طریق اظهارنامه به موجر اطلاع می دادید ، حالا هم دیر نشده اگر می بینید عیوب زیاده و هزینه تعمیر بالاست طبق قانون عیوب اصلی ساختمان باید توسط موجر رفع بشه و عیوب جزئي رو یک قرار تامین دلیل از شورای حل اختلاف بگیرید که در آن زمان دقیق خرابی و عیوب مشخص بشه از دادگاه تقاضای رفع عیوب رو از موجر بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
استدلال شما صحیح نیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید همتن زمان تحویل باید عیوب اعلام گردد