مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرت المثل اموال

پدرشوهر سابقم منزلی به ما داده بود که بعد از طلاق من در آن ساکن بودم به مدت 4سال بدون قولنامه الان ایشون شکایت کرده و کرایه این چندسال را می‌خواهد درصورتی که این مدت هیچ خبری از ایشون نبوده آیا می‌تواند تقاضای اجاره نامه بکند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله
اما شما هم می توانید دفاعیات را بگویید تا مرجع قضایی محترم رسیدگی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرت المثل قابل مطالبه می باشد مگر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید طبق اجاره نامه تنظیمی درخواست اجاره بها کند . ولی اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی
شما باید در دادگاه ، با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق اعلام نمایید که نشستن در خانه با رضایت ایشان بوده است

و باید با معرفی دو نفر شاهد ادعای خود را اثبات نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اجرت المثل قابل مطالبه است
مگر اینکه ثابت کنید اجازه انتفاع مجانی بوده است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بله مگر اینکه‌قصد تبرع ایشان ثابت شود

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بله باوجود شرایطی می‌تواند ادعای مطالبه اجرت المثل کند مگر اینکه اثبات کنید اذن درانتفاع مجانی بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اذن نداده باشد اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند اجرت المثل ایام تصرف را بخواهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند مطالبه اجرت المثل کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نمایید اذن در انتفاع مجانی بوده حق دریافت اجرت المثل ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر تبرعا به شما اجازه سکونت دادند خیر ...

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. بله در صورتی که سند ملک به نام ایشان باشد می‌توانند تقاضای اجرت المثل ایام تصرف را مطرح بنمایند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
مطالبه اجرت المثل میسر است ضمن اینکه اثبات انتفاع مبنی بر مجانی بودن آن را با گواهی دو نفر گواه مطرح کنید

زهره سلطانی کاظمی نشاط

سرکار خانم زهره سلطانی کاظمی نشاط :

اگر ایشان اذن در انتفاع به شما داده بودند باید تبرعی بودن انتفاع رو ثابت کنید زیرا اصل بر عدم تبرع است و حتی اگر اجاره نامه ای نیز نباشد شما باید اجرت المثل ایام تصرفتون رو بپردازید.