مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سیم کارت

باسلام. حدود 2سال پیش گوشیمو دزدیدن و من زنگ زدم افسر آمد و صورتجلسه کرد و روز بعد من به همراه کارتن دفترچه گوشی رفتم پاسگاه و اعلام سرقت کردم و بعدش رفتم یک سیم کارت که به نام خودم بود سوزوندم و دیگری چون به نام خودم نبود به دوستم پیام دادم که گوشیمو دزدیدن برو سیم کارتو بسوزون و دوستم نرفته الان بعد از 2سال یه نفر شاکی شده گوشیشو دزدیدن این سیم کارت دوستمو گذاشتن روش آگاهی دو بار منو خواست رفتم و توضیح دادم ولی با این همه پرونده رو فرستادن دادگاه و از من شکایت شده (در ضمن تو این مدت یکی از دوستانم چون شمارم تو گوشیش ذخیره بوده به این خط زنگ میزده) میخواستم ببینم وضعیت این پرونده در دادگاه چی میشه؟ ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا اگر سواستفاده ای از سیم کارت شود . مالک ان باید پاسخگو باشد مگر انکه اثبات کند که سیم کارت در ان زمان در تصرف شخص دیگری بوده

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مالک سیم کارت باید ثابت کند سیم کارت در تصرف ایشان نبوده در غیر اینصورت مسئول است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید چون شما قبلا
اعلام سرقت کرده اید ادعای شما
در دادگاه باید اثبات گردد مگر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد ، مالک سیم‌کارت باید پاسخگو باشد مگر اثبات نمائید که سیم کارت در آن زمان در تصرف شخص دیگری بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مستندات و مدارک دارد اصل بر برائت است خلاف آن باید ثابت شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک سیم کارت باید ثابت کند سیم کارت در تصرف ایشان نبودوگرنه مسئول است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد مالک سیم کارت مسئول است مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد