مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام بعد از شکایت طرف در مورد این که مزاحم تلفنی ایا باید متهم هم شکایت کنه بابت مفقودی سیم کارت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سوال نامشخص است مجددا سوال رو واضح بیان نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام برای اینکه صداقت ادعای شما تصدیق گردد بدین نحو هم اقدام نمایید شایسته است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام سوال درست مطرح نشده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سیم کارت خود را مفقود کرده اید بهتر است جهت مسدود کردن آن اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال باید بتوانید مفقودی سیم کارتش را اثبات کند وگرنه مسئولیت با ایشان است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است شکایت شود