مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 100

با سلام
یک ملکی بنده خریداری کردم که به صورت قولنامه ای هستش (تجاری)
سوابق ملک رو که در شهرداری بررسی کردم متوجه شدم ماده 100 شهرداری در سال 86 برای این ملک جریمه خلاف صادر کرده و کسی در اون سال پیگیری و واریز نکرده
امسال که مجدد بنده از طریق ماده 100 پیگیر پرداخت جریمه شدم (بعد از خرید ملک) متاسفانه ماده 100 حکم به تخریب داده!
خواستم ببینم چیکار باید کنم و آیا میتونم مجدد تبدیل به جریمه کنم این حکم رو یا خیر؟
تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض دارید میتوانید لایحه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به رای جدید اعتراض کنید و اگر افافه نکرد در دیوان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان تخریب ملک وجود ندارد
زیرا مشمول مرور زمان شده است مگر در همان سال ساخت بنا ، حکم تخریب صادر شده باشد

و فروشنده باید جریمه ساخت غیرمجاز را پرداخت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می توانید به رای کمیسیون ماده 100 اعتراض کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورتی که مهلت اعتراض دارید با راهنمایی وکیل اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با ارائه دلایل مستند و مستدل از خودتان دفاع نمایید