مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین نظامی

با عرض سلام.
بنده سرباز سپاه و راننده مسئول معاونت هستم و در حین برگشت به پادگان در بلوار بچه اومد جلو ماشین و من کنترل ماشین را از دست دادم و به درخت وسط بلوار برخورد کردم.ماشین سمند مدل 97 هست و 15 الی 20 میلیون خسارت دیده که با هزینه شخصی خودم دارم تعمیرش میکنم.قضایی من را خواسته و قرار است به دادسرای نظام بفرستن منو..سوال من این است که چه حکمی قراره برای من صادر شود؟
و سوال دوم این که طبق گفته های فرماندم با رایزنی هایی که مسئولان مربوطه داشته است قرار است بیمه بهم تعلق گیرد..به نظر شما میشود کاری کرد که بیمه به من تعلق بگیرد یا نه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه خودروهای نظامی هم بیمه شخص ثالث دارند و هم بیمه بدنه،
شما نباید پرداخت می کردید، حالا باید به شما پس بدهند دادگاه هم فوقش یک جریمه جزئی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما بیمه باید بپردازد البته اگر گواهی نامه متناسب با آن وسیله را داشته باشید در خصوص دادگاه نظام نیز نگران نباشید البته اگر دلیلی بر تقصیر شما وجود نداشته باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با شرکت بیمه صحبت کنید اگر بیمه بدنه و ثالث باشد بیمه‌باید خسارت را پرداخت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین باید بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث داشته باشد و بیمه خسارت را میپردازد مگر اینکه شما گواهینامه مربوطه را نداشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله ، ماشین های نظامی داری بیمه بدنی و شخص ثالث هستند
در خصوص دادگاه نظامی هم درصورتی که دلیلی بر تقصیر شما وجود نداشته باشد نگران نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است به جزا نقدی محکوم بشوید نگران نباشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت مطالبه میشود بله اگر بیمه داشته باشید از طریق بیمه والا میتوانید اعسار دهید.