مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

با سلام
من قراردادی نوشتم با یه سازنده و تو اون تایم 24 ماهه برای اتمام پروژه در نظر گرفته شد
بدون نوشتن اینکه میزان خسارتی که بهم تعلق میگیره چقدر هست بعد از 24 ماه
الان یک ماهه تموم شده قرارداد و از ظواهر ساختمان به نظر نمیاد تا یکسال اینده بهم تحویل بده
باید چیکار کنم ؟
و اینکه الان خسارت دیرکرد بهم تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طی یک اظهارنامه بهش ابلاغ کن ، وقتی که تحویل داد آنوقت دادخواست اجرت المثل بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا اظهارنامه برای سازنده ارسال نمایید

و سپس میتوانید دادخواست مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس رسمی را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می بایست طبق قرارداد عمل گردد
در غیر اینصورت می توانید مطالبه خسارت نمایید