مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن عمرایی

سلام وقت بخیر
مادربزرگ ما قصد داره خونه‌‌ ای که میخواد بخره رو عمرایی به نام ما بزنه. من در شهرستان دیگری هستم و اساسا امکان ندارم برم برای امضا.
سوالم اینه که 1- آیا بدون حضور من که یکی از متصالحین هستم، امکان سند زدن به نام ما وجود داره؟ چون بارها شنیدیم انتقال گیرنده اصلا خبر نداشته که ملک رو به نامش زدن. پس انگار بدون حضور انتقال گیرنده هم امکان پذیره.

2- برای سند زدن بدون حضور من به مدارک شناسنامه و کارت ملی من احتیاجه؟ اگر اره اصلش احتیاجه یا کپی هم کفایت میکنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید حاضر شوید یا اینکه در شهر خودتان وکالت‌نامه ای جهت امضاء صلحنامه تنظیم کنید و با پست ارسال کنید تا مادربزرگ یا هر شخص دیگری به وکالت از شما اقدام به امضاء قرارداد نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد در قرارداد صلح عمری بلاعوض ، اگر متصالح قرارداد را امضا ننماید قرارداد معتبر است

بله برای انتقال سند در دفترخانه ،
مدارک هویتی شما لازم است