درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - هبه

اگر مالی که توسط همسرم به نام من شده را به نام پسرم صلح کنم مانع از رجوع هبه میشود ؟

پاسخ ها

به استناد ماده ۸۰۳ قانون مدنی رجوع ممکن نیست

با سلام اگر به شما هبه شده باشد و شما نیز قبل از رجوع از هبه آن را به شخص دیگری انتقال دهید امکان رجوع از هبه وجود ندارد توجه داشته باشید که اگر رجوع از هبه را اعلام کرده باشد در این صورت انتقال شما اعتباری نخواهد داشت. 

در صورت صلح یا فروش به هر فردی یا معاوضه با ملک دیگر رجوع از هبه ممکن نیست لازم نیست حتما صلح باشد میتواتید بفروشید و ملک دیگری بخرید 

سوالات مرتبط

ارث
با سلام و عرض ادب خواهر اینجانب سهم الارث زمین پدریمان را به بنده داد و در تقسیم نامه مهر زد اما حالا بعد از 10 سال قصد رجوع از هبه دارد، البته در متن تقسیم نامه به جای لفظ هبه از کلمه ی (واگذار گردید...
هبه خودرو
با سلام همسرم ماشینی رو به نام من زده ولی مبلغ ماشین از حساب ایشون پرداخت شده و الان ایشون ادعا داره ماشین رو پس بده چون به مشکل خوردیم و من نمیخوام ماشین رو پس بدم ایا ایشون میتونه شکایت کنه که هبه ب...
رجوع از هبه
باسلام یک سال قبل هنگام تبدیل قولنامه منزل خود که 15 سال پیش احداث کرده ام 3دانگ را به اسم همسرم سند رسمی زدم اکنون به دلایلی قصد رجوع از هبه دارم در جواب اظهارنامه رسمی به دروغ مدعی شده هبه ای در کار...
هبه و رجوع از ان
با سلام همسرم چند ماه پیش ماشینی را خریداری کردیم و وکالتنامه محضری فروش از فروشنده به نام من زده شد فقط چک ها را همسرم به فروشنده داد بعد از گذشت چند ماه زوج تقاضای رجوع از هبه کرده است این در حالی ا...
پس گرفتن 3دانگ منزل مسکونی
با سلام‌بنده 3دانگ از منزل مسکونی ام را در دفترخانه بصورت سندتک برگ و قطعی بنام همسرم زدم،آیا راهی وجود داره که من بدون شکایت و پاسگاه دادگاه رفتن بتونم ثابت کنم که این 3دانگ را من به همسرم دادم،...