مشاوره حقوقی رایگان - امکان دادن صلح به برادر

با سلام می خواستم بدونم خانم متاهل امکان صلح اموالش به برادرش را دارد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانند
زن و شوهر در اداره امور و اموال خودشان آزاد می باشند و می توانند هر گونه دخل و تصرفی را مستقلا انجام بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله هر کسی می تواند در زمان حیات نسبت به اموال خود تصمیم بگیرد و اگر خواست اموالش را صلح یا هبه کند و کسی حق اعتراض ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود