مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند از مادر در قید حیات به فرزند

باسلام..بنده مردی هستم 50 ساله اهل اصفهان که مادرم در کمال صحت و سلامت قسمتی از اموال خود را با رضایت کامل حاضرند به بنده صلح کنند یعنی به نام من بزنند که بعدازطی مراحل قانونی دفتر خانه ادعای حضوردوشاهد نمودند که حتما هم یکی از آنها باید یکی ازوراث باشد وکار مارا به بهانه های واهی انجام نمیدهند سوال بنده هم ازجنابعالی همین است که آیا ادعای این سردفتر درست است و کار انتقال بادو شاهد غیراز وراث هم قابل انجام است یا خیر ومن چه جوابی به این سردفتر بدهم آیا ممکن است یکی از وراث بارشوه دادن به سردفتر این کاررا انجام نمیدهد یا اصلا همچین حقی داردیاخیر؟ اتشکرازشما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دفترخانه های دیگر می توانید موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما درست است.

البته اگر مادر سواد ندارد و یا سواد دارد ولی خیلی پیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله محتمل است
بله میتواند
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درست است ولی اگر خیلی شک دارید به دفاتر دیگر میتوانید مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه سن مادر شما زیاد است باید چند نفر صلح نامه را امضا نمایند تا در آینده مشکل خاصی ایجاد نشود
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی دیگری اقدام بفرمائید و لزوماً نبایستی از طریق آن دفترخانه اقدام بنمائید‌.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

بله بدون حضور ورثه احتمالی آینده هم امکان انتقال وجود دارد، معمولا دفترخانه ها در این موارد احتیاط میکنند.
اگر مشکلتون حل نشد میتونم در دفترخانه دیگری این کار رو براتون انجام بدم، در صورت نیاز درخواست مشاوره از طریق سایت بدید درخدمتم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام اصولا در امور مالی دفاتر حضور شاهد را لازم دارند و همچنین اصرار بر اینکه شهود از خانواده باشد نیز اصولا وجود دارد تا از ادعاهای لع ی جلوگیری شود و در این مورد نیز در صورتی ک سن مادر بالا باشد این موورد در اکثر دفاتر اسناد با همین شرایط انجام میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل انجام هست ولی اگر مادر شما پیر هست به نفع خودتان هست که ورثه شاهد باشند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. برای جلوگیری از مشکلات بعدی بهتر است مطلبی که سردفتر گفتند انجام شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر قانونی نیست می توانید به دفتر دیگری مراجعه نمایید یا تماس بگیرید تا راه حل خدمت شما ارائه گردد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برخی دفترخانه‌ها به این صورت عمل می‌کنند از دفاتر دیگر پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سردفتر موظف است مطابق قانون عمل نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سر دفتر از عواقب و اعتراض سایر وراث نگران است، شما بقیه وارث را جهت این انتقال مال مادر به خودتان حاضر فرمایید یا وکالت نمایندگی از آنها بگیرید، مطمئنا سردفتر استقبال از این موضوع هم خواهد کرد زیرا حق تحریر دریافت میکند، و به قولی هیچ کس ازپول بدش نماید