باسلام باتوجه به سیاه مذبور و قید عنوان شیر بها برای این اقلام خیر
شیربها یک امر عرفی ست و جنبه قانونی ندارد و معمولا هدایایی ست که داماد به مادر عروس برای حق شیر می دهد که در واقع این هدایا به خود زوجه داده می شود و احکام هبه بر آن مترتب می شود بنابراین مثل سایر هدایا چنانچه اصل آنها موجود باشد قابل مطالبه است و الا قابل مطالبه نیستند ..
با سلام دادخواست استرداد جهیزیه مطرح کنید و لوازم را با حکم دادگاه خارج کنید
سلام این اموال به زوجه تعلق خواهد داشت
با سلام اقلامی که زوج خریداری کرده متعلق به زوج است و در صورت طرح دعوا دادگاه معمولا جز جهیزیه حساب نمی کند.
سلام متعلق به زوجه است
با سلام واحترام ؛؛؛ اقلام متعلق به زوجه است میتوانید ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با ارسال اظهارنامه خواستار استردادجهیزیه باشید و در صورت عدم اقدام با ثبت دادخواست استردادجهیزیه و پیوست لیست سیاهه و در صورت وجود گواهی اسامی گواهان را پیوست و خواستار الزام ایشان به استرداد جیهزیه باشید.
با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.