مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رفع حکم توقیف موتور سیکلت

سلام بنده یک عدد موتور سیکلت خریداری کردم که موقع تعویض پلاک گفتن مشکل قضایی داره و تعویض پلاک انجام نشد بعد از پیگیری متوجه شدم که سال 1395 با خانمی تصادف داشته و ایشون هم از موتور شکایت کردن حالا اون خانم رضایت دادن و شکایت برداشته شد اما هنوز داخل سیستم حکم توقیف حتی بعد از رفع شکایت پاک نشده برای رفع حکم توقیف باید چکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید فروشنده از طریق همان مرجع قضایی پیگیری کند تا رفع توقیف شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کلانتری محل وقوع حادثه مراجعه کرده و درخواست رفع توقیف خودرو تان را بصورت کتبی ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به مرجع مربوطه مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در پرونده شکایت تقاضای رفع توقیف دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به مرجع صادر کننده حکم توقیف مراجعه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طی لایحه ای به مرجع مربوطه درخواست بدهید با توجه به اعلام رضایت توقیفی از سیستم پاک شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق مرجع توقیف کننده اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از مرجع قضایی نامه رفع توقیف موتور برای راهور بگیرید