مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک ارثی

سلام خسته نباشید . یه خونه ارثی داریم میخوایم بفروشیم برادرم نمیخواد بفروشه سوالم اینه که عدم افراز ملک ارثی رو قبل از دادخواست فروش ملک باید بگیریم یا بعد از دادخواست خود دادگاه اقدام میکنه ..
و کجا درخواست قابل افراز بودن یا نبودن ملک رو باید گرفت. ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق اداره ثبت قبل از دستور فروش افراز یا عدم افراز را اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز می توانید دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول گواهی عدم افراز را باید از اداره ثبت بگیرید و بعد بر اساس آن دستور فروش را بخپاهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه ملک سند رسمی دارد تقاضای افراز را از اداره ثبت محل وقوع ملک پیگیری نمایید
البته بنا به نظری مطابق رای وحدت رویه افراز نیاز نیست نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قبل از آن از طریق اداره ثبت اسناد و املاک اقدام کنید و گواهی عدم افراز گیرید تا بتوانید دستور فروش از دادگاه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست قبل آن اقدام کنید از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک می توانید همه مراحل را نیز به وکیل بسپارید در صورت مشاوره بیشتر میتوانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از طی روند تقسیم ترکه قابل افراز یا غیر قابل افراز بودن ملک مشخص و در اینصورت دادگاه حکم به فروش ملک از طریق مزایده خواهد داد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا غیر قابل افراز بودن را از اداره ثبت دریافت نمایید