مشاوره حقوقی رایگان - افراز ارث

سلام وقتتون بخیر ملکی از پدرم که فوت شدن به جا مونده که شکایت اموزش و پرورش برای گرفتن نصف این ملک روش هست و من و خواهر برادرانم هم وارث هستیم میخواستم ببینم امکان افراز این ملک با وجود شکایت اموزش و پرورش وجود داره؟ در صورتی که همزمان یکی از برادرانم هم ملک رو تصرف کرده و هیچ کدام از ما هنوز سند هم نداریم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اول باید مسأله آموزش و پرورش حل شود و سپس شما اقدام کنید

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام افراز توسط اداره ثبت و در املاکی صورت میگیره که سابقه ثبتی و سند رسمی داشته باشه . اگر ملک سند رسمی دارد ابتدا باید بعنوان ورثه بشما منتقل شود و سپس مراحل دیگر انجام شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مدارک نیاز به بررسی دارد سوالتان کلی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ابتدا باید از ملک رفع توقیف بشود تا