مشاوره حقوقی رایگان - زمین ورثه ای ک سرقفلی برای مرحوم بوده و موقوفه داره

سلام خسته نباشی اگر شخصی فوت کرده باشد و یک مغازه ایی از او ب ورثه اورسیده باشد و ب دلیل اختلاف ورثه نتوانند بین خود تقسیم کنند میتواند آنرا افراز کنند با توجه به اینکه مغازه به صورت سرقفلی است و ملک موقوفه است ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با مراجعه به اداره ثبت اگر غیر قابل افراز باشد گواهی عدم افراز صادر سپس از طریق دادگاه دستور فروش مال مشاعی مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر سرقفلی با حکم دادگاه فروخته و به نسبت سهم هریک از ورثه بین آنها تقسیم می شود