مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام خسته نباشید. یه خانوم به من چند بار زنگ زده و بدون دلیل و بر سر یه اختلاف قدیمی بین پدربزرگ های ما که من اصلا حتی از موضوعش هم خبر ندارم فحاشی میکنه من چجوری میتونم شکایت کنم و فحاشی هاشو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
با استناد به ادله و مدارک نسبت به ثبت شکایت کیفری مبنی بر توهین اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید صدای او را روی بلند گو بزارید و در حضور شاهد فیلم بگیرید و با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید
با اینکه در صورت تماس اگر متوجه شدید نامبرده است مکالمه را قطع کنید و اگر تماس را چند بار تکرر کرد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي محل مراجعه و طرح شكايت مزاحمت و فحاشي نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید شاهد داشته باشید صدای این خانم را شنیده باشند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد دارید میتوانید تحت عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استناد به صدا و شهود شکایت مناسب طرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در صورت داشتن دلایل میتوان شکایت کنید و مجازات آن با توجه به نوع کلمات متفاوت است و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله در صورت داشتن مدارک و مستندات قابل اثبات است مجازات آن نیز با توجه به نوع آن کلمات متفاوت می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا با داشتن شاهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید صدای او را ضبط و با شهادت شهود شکایت فحاشی و توهین را ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی با ادله محکمی پس همچون شهادت شهود نسبت به اثبات توهین.وفخاشی فحاشی اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صداشو ضبط کنید و در حین صحبت شما به هیچ وجه توهین نکنید و سعی کنید اورا با صحبت خود به آرامش دعوت کنید و اینکه شما مقصر نیستید

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام شکایت بکنید تحت عنوان توهین یا مزاحمت تلفنی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت تکرار موضوع می توانید با مراجعه به دفاتر ثبت الکترونیک قضایی و ثبت شکایت مطروحه از طریق دادسرای محل وقوع جرم پیگیر موضوع باشید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید شاهد داشته باشید یا با ادله مثل اقرار قابل اثبات است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مستدل شکایت کیفری مبنی بر توهین اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت توهین از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید ودرخواست استعلام پرینت تماس را بنمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام درصورت داشتن شهود میتوانید ازایشان بابت مزاحمت شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگر در موقع مکالمه شهودی گفتگو را شنیده اند به عنوان شاهد ارایه و شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با داشتن شهود ،ضبط صداو...شکایت فحاشی ویا با زنگ زدن مکرر از باب مزاحمت قابل اقدام می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما دلیل داشته باشید میتوانید شکوائیه توهین و قذف را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شاهد داشته باشید صدای این خانم را شنیده باشند در حضور شاهد فیلم بگیرید و با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام از طریق ضبط صدا یاشاهد میتوانید ثابت کنید

یک وکیل :

با وجود شاهد و مدارک مثبته می توانید شکایت خود را ثبت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن پرینت تماس ایشان و یا فایل ضبط شده فحاشی می توانید شکایت کنید .

سپیده غازیخانیان

سرکار خانم سپیده غازیخانیان :

سلام
میتونید صداش رو ضبط کنید و به جرم توهین شکایت کنید