مشاوره حقوقی رایگان - دریافتی همسر شهید، از دو منبع

آیا همسر شهیدی که شاغل است، و حقوق دریافت میکند، میتواند از حقوق پرداختی بنیاد شهید نیز برخوردار شود؟
در صورت بازنشستگی چطور؟ آیا می تواند هم حقوق همسری از بنیاد‌شهید بگیرد هم مستمری خدمات کشوری را؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اشتغال همسر مانع دریافت مستمری همسر شهید نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اصولاً شامل من از دریافت مستمری نمی شود اما بهتر است بنیاد مراجعه نمایید
و در صورت نیاز می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
از مرجع مربوطه پیگیری نماييد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به آئین نامه ی سازمان مربوطه مراجعه فرمائید .