مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت حقوق

سلام. شوهرم چهارماه فوت کرده بعد از فوت پدرش مادرش تحت کفالت و بیمه تامین درمان ان بوده است شوهرم بازنشسته فرهنگی است و از صندوق بازنشستگی حقوق دریافت می کند مادرشوهرم هشتادو پنج سال سن دارد و خودش حقوق شوهرش که بازنشسته فرهنگی بوده دریافت می کند ایا با این حال حقوق شوهرم به او تعلق می گیرد ؟ و چند درصد ؟ من و تنها دخترم که پنج سال سن دارد چقدر حقوق تقسیم می شود و من تا به حال حقوقم دریافت نکرده ام ضمنا حقوق شوهرم شش میلیون و هفتصد بوده است ایا می شود درخواست کرد که حقوق به مادرشوهرم تعلق نگیرد و البته مادرشوهرم گفته من حقوق را می خواهم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به همراه دخترتان مستمری شوهرتان را دریافت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به همراه دختر میتوانید مستمری دریافت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مادر شوهر مستمری شوهر خود را دریافت میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شوهر شما درصورتیکه مستمری شوهر خود را دریافت کند حقوق فرزندش را نمی‌تواند دریافت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب شما و دخترتان نیز تعلق میگیرید و میتوانید درخواست دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ مادر شوهر مستمری شوهر خود را دریافت میکند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وضعیت خدمتی همسر شما بررسی شود تا اطهار نظر گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما و فرزند دختر میتوانید نسبت به دریافت مستمری اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به اتفاق دختر میتوانید مستمری دریافت کنید.مادر شوهر تان تحت شرایطی مانندتحت تکفل بودنش و ...‌ از حقوق می تواند استفاده کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مستمری همسرتان به شما ودخترتان می‌رسد