مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در تخلیه خانه اجاره ای

من پس از پایان قراردادم یک هفته اضافه نشستم. طی تماسی که موجر با بنده داشت تقریبا سه هفته قبل از پایان قرارداد به ایشان اعلام کردم که شاید یک هفته اضافه بشینم و ایشان موافقت کرد. دوباره قرارداد که تمام شد تلفنی تماس گرفت کی خانه را تحویل میدهی دوباره گفتم یک هفته بعد باز هم موافقت کرد. هنگام تخلیه و تحویل کلید مبلغ جریمه روزانه عدم تخلیه را که در قرارداد ذکر شده بود از پول پیش کم کرد. آیا این کار درست است یا نه؟ ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر طبق توافق باید اجاره را دریافت می کرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، قانونا بله ، اخلاقا .. !

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر چنین حقی را نداشته است
البته بستگی به مفاد قرارداد دارد و توافقات فی مابین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا صحیح نیست
پرداخت مبلغ خسارت از بابت تاخیر ، در تسلیم مورد اجاره ، باید توسط دادگاه مشخص بشود و ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توافق داشته وجه التزام قابل مطالبه نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله طبق قرارداد می تواند بابت تاخیر در تخلیه از ودیعه کسر کند.