مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تخلیه

باسلام.1400/6/1مدت اجاره مستاجرم تمام شد ولی تخلیه نکرد. درخواست تخلیه و خسارت روزانه روزی 300تومن در قراردادو دادم ولی قاضی اعلام کرد چون پول ودیعه به حساب دادگاه ریخته نشده نمیتوانم وجه التزام روزانه را بگیرم.
1: الان با این شرایط میتوانم درخواست اجرت المثل بکنم؟
2: درخواست اجرت المثل بدهم بهتره یا درخواست 20درصد ستاد کرونا؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.مصوبه ستاد کرونا فقط در حد رسانه ای و تبلیغاتی است و دستگاه قضائی اجباری به رعایت کردنش ندارد و فقط تا حدودی در تصمیم تاثیر دارد. اجرت المثل با اثبات تصرفات و ادعای شما دادگاه با جلب نظر کارشناس حکم می دهد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن قرارداد اجاره شما دارد ممکن است بتوانید هم خسارت روزانه بگیرید هم اجرت المثل

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 تخلیه همزمان با پرداخت ودیعه است و تا زمانی که شما را واریز ننموده اید نمی توانید بابت عدم تخلیه
اجرت المثل دریافت نمایید پس بهتر است مسالمت آمیز موضوع حل و فصل گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست 20 درصد افزایش اجاره بها ، طبق مصوبه ستاد کرونا را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون باید پرداخت ودیعه و تخلبه همزمان باشد شماا باید ودیعه را به صندوق دادگستری تحویل و اگر خانه را تخلیه نکرد اجره المثل بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست 20 درصد افزایش اجاره بها ، طبق مصوبه ستاد کرونا را بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با صدور دستور تخلیه و واریز ودیعه و عدم تخلیه می توانید اجرت المثل دریافت نمایید