مشاوره حقوقی رایگان - نم طبقه بالایی

ما طبقه اول هستیم.واز طبقه بالایی ما سمت اشپزخانه واتاق خواب نم میدهد و چندین بارهم تذکر داده ایم اما کاری نکرده اند و حتی یک بار سقف را تعمیر کرده ورنگ زدیم که مجددا رنگ ریخته و خراب شد .دیگر چاره ای ندارم.جز اینکه شکایت کنم.وخودش هم گفته برو شکایت کن .میشه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
اول به ظورای حل اختلاف مراجعه کنید و تقاضای تامین دلیل کنید.
کارشناس خسارات رو تخمین میزنه
اگر کمتر از 20 میلیون شد، از طریق همون شورا دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل مطرح نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد باید کارشناسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید بعد از انجام کارشناسی می توانید طرح دعوا کنید و خسارت خود را بگیرید و الزام همسایه را جهت تعمیر از دادگاه بخواهید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب و میزان خسارات مشخص گردد
و سپس باید دادخواست مطالبه خسارات وارده به منزل را اقامه نمایید و باید به نظریه تامین دلیل استناد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول تامین دلیل کنید و بعد دادخواست مناسب تقدیم کنید