مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و بر اساس توافق

باسلام
من یه مغازه ای داشتم که همسایه مجاور شروع به ساخت ساز کرد و چون دیوار مشترک داشتیم ما یه توافق نامه نوشتیم که در صورت هرگونه ضرر و عقب نشینی مبلغی به ما پرداخت شود
همسایه شبانه دیوار رو تخریب کرد و ماهم تامین دلیل دادیم که کارشناس نوشته ملک ما از بین رفته و قابل مرمت نیست و شامل عقب نشینی شده.
الان ما چطور میتونیم حق خودمون رو با استفاده از توافق بگیریم ؟؟؟‌ یا روش بهتری هم وجود داره ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید میزان خسارت را کارشناس تعیین خواهد کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت دهید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام با توجه به توافق صورت گرفته و تامین دلیل و تخریب غیرمجاز صورت گرفته ،می‌توانید مطالبه خسارات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام مطالبه خسارت از طریق دادخواست حقوقی بنمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس همان نظریه کارشناسی و تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود ابتدا برای تامین دلیل اقدام نمایید و بعد از آن دادخواست مناسبت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نموده دادخواست مطالبه خسارت دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر خسارتی که به شما وارد شده است را با همان توافق نامه می توانید از دادگاه مطالبه نمایید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
دادخواست مطالبه خسارت مطرح نماييد

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام باید بر اساس تامین دلیل مذکور دادخواست مطالبه خسارت تقدیم دادگاه حقوقی کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
بر اساس دلایل موجود وفق قرارداد فی مابین ضمن اخذ تأمین دلیل نسبت به مطالبه خسارت از طریق ثبت دادخواست در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت سپس در دادگاه حقوقی ارجاع شده پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دعوای مناسب طرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسیری که رفتید صحیح است بر اساس تامین دلیل و توافقنامه مطالبه خسارت کنیذ

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ابتدا تامین دلیل و اقدام به مطالبه خسارت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اثبات و مطالبه خسارت بر اساس نظر کارشناس ارائه شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

الزام ايشان را توسط وكيل ماهر وفق تعهدات قراردادي از مرجع قضايي درخواست نماييد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید کسانی که زیر توافق را بنام شاهد امضا کرده اند از طریق داوری موضوع را حل کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دیوار مشترک در تملک هر دو مالک همسایه است و هیچ کدام حق تخریب آن را نداشتند چنانچه تخریب انجام شده است مستند به توافق و نظریه کارشناسی حق مطالبه خسارات را دارید.

داریوش صالحی

جناب آقای داریوش صالحی :

سلام شما باید علیه همسایه طرح دعوی خسارت نمایید

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر
بخش قواعد عمومی از جمله ماده 221 قانون مدنی اجازه مطالبه و برنده شدن را به شما می دهد فقط با مطالعه کتاب فوتبال فوتبالیست نمی شوید جواب سوال شما مثبت است امکان پیگیری موفق برای شما موجود است فقط شما را به داشتن وکیل مجرب تشویق می کنم موفق وپیروز باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا توافقی که به نفع شما باشد و سپس مطالبه خسارت از طریق دادگاه طبق تامین دلیل صادره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با تعیین میزان خسارت توسط کارشناس مطالبه خسارت نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

الزام به ایفای تعهد را براساس توافق بخواهید