مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام و عرض خسته نباشید 8 ماه پیش با شخصی معامله ای کردم ثمن معامله مبلغ 250 میلیون تومان بود که بابت آن دو فقره سفته بدون تاریخ به مبلغ کل ثمن با متعهد شخص ثالث به فروشنده دادم تاریخ تحویل ملک 5 ماه پیش بود ولی فروشنده به تعهدات خود در خصوص تحویل ملک عمل نکرد و ملک را تحویل نداد در قرارداد هم شرطی برای فسخ و جریمه تاخیر قید نگردید آیا میتوانم دادخواست فسخ قرارداد و عودت مبلغ ثمن را بدهم؟ اگر با دادخواست فسخ موافقت شود آیا فروشنده باید مبلغ نقدی ثمن را عودت دهند یا سفته ها را؟ ضمنا فروشنده هنوز سفته ها را خرج نکرده و پیش خود نگه داشته.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخ به فرض سؤال ، خیر و منفی است چونکه در مبایعه نامه به شما اختیاری در فسخ معامله و دریافت خسارت در صورت تأخیر یا انجام نشدن تعهدات فروشنده داده نشده است . ضمن اینکه شما ثمن معامله را هم نقداً پرداخت ننموده اید و به جای آن سفته ای داده اید که هنوز وصول نشده است .

یک وکیل

شما میتوانید الزام فروشنده به تحویل ملک و تنظیم سند رسمی را از طریق دادگاه خواستار شوید