مشاوره حقوقی رایگان - تصادف براثر لغزندگي خيابان ناشي از سهل انگاري كارگر شهرداري

باسلام
ماشين بنده به علت سهل انگاري كارگر شهرداري و لغزندگي خيابان به علت آبياري چمن هاي كنار خيابان ، چپ شده و موجب خسارت شده ولي افسر اهنمايي رانندگي از روي لجاجت و عصبانيت در كروكي من را به علت بي احتياطي مقصر دانسته ، و شكايت من به جايي نرسيده . من مطمئن هستم كه لغزندگي باعث شده ، چيكار كنم ؟
ممنون از راهنماييتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت
به هر حال می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر کارشناسی ایراد بگیرید و تقاضای ارجاع به کارشناس سه نفره نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به نظر اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت.