مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور

سلام. پسر 16ساله من با یکی از دوستان خود برای رفتن به مکان دیگر در داخل شهر موتور یکی دیگر از دوستان خود را که خود ان شخص با رضایت موتور را به انها تحویل داده که موتور سوار رفیق پسر من بوده پسر من ترک موتور نشسته ... در راه تصادف میکنند. و توسط پلیس کلانتری کروکی کشیده شده و راننده موتور در گزارش پلیس دوست فرزندم ثبت شده .. ایا پسر من ایا مقصر میباشد یا خیر باتوجه به این که صاحب موتور خودش موتور را داده و راننده تصادف کس دیگری میباشد .. ممنون از شما.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

پسرتون تقصیری مرتکب نشده.اگر آسیبی هم دیده باشه میتونه خسارت دریافت کنه.

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

خیر مقصر ایشان نیست و اگر‌موتور بیمه ندارد شما میتوانید دیه پسرتان را از صندوق تامین خسارت بدنی دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام پسر شما جرمی مرتکب نشده و در صورت بروز جراحات مستحق دیه خواهد بود