مشاوره حقوقی رایگان - مقصر من بودم؟

سلام خسته نباشید
دیشب من از اتوبان میخواستم برم داخل فرعی، طبق معمول سرعت رو کم کردم و راهنما زدم و آینه رو چک کردم، یک ماشین با چراغ خاموش دقیقا سر تقاطع فرعی پارک کرده بود، ماشین من در حال رد کردن ماشین مذکور بود که راننده بدون راهنما اقدام به خروج از پارک کرد و از سمت چراغ کوبید به در عقب من، افسر اومد با پدر راننده آشنا بود حتی پیاده نشد و اصلا اهمیتی به مست بودن طرف نداد و حتی به حرف های من گوش نداد و گفت من مقصرم، گوشی بنده خاموش بود و نتونستم عکس بگیرم و هیچ کروکی از تصادف نیست، سوال من اینه که واقعا من مقصر بودم؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام سوال شما را باید کارشناس تصادفات پاسخ دهد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تامین دلیل بزنید کارشناس تعیین میکند خسارت و مقصر را از طریق شورای حل اختلاف

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام حتما تقاضاي تامين دليل و ارجاع به كارشناس كنيد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل...