مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

با سلام بنده دو ماه پیش با گله ای گوسفند تصادف کردم، کارشناس اولیه گفت که به علت اینکه تصادف ساعت 8:30شب بوده و سرعت زیاد من مقصر بودن من 50 درصد و مقصر بودن او هم 50 درصد بوده. سپس چوپان بر نتیجه ی کارشناسی اعتراض زد و کارشناس سه نفره اعلام کردند که من مقصر صد درصد بوده ام حال چوپان از من شکایت کرده و پول گوسفندها را از من میخواهد آیا میتوانم در جلسه ی دادگاه که چوپان میخواهد پول گوسفند ها را از من بگیرد برگزار میشود با نشان دادن مدارک که شب بوده و چوپان هیچگونه هشداری به من نداده و هیچ تابلوی منطقه ی مسکونی و عبور حیوانات نبوده ارائه دهم و نشان دهم که یا 50 درصد من مقصرم یا او صد درصد مقصر است؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. می توانید این مدارک را پس از اعتراض به نظر کارشناسان و انتخای هیات کارشناسان پنج نفره ارایه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است