مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام. من در دادسرای ناحیه 37 قسمت اجرای احکام به یکسال حبس تعزیری و پرداخت 30میلیون جریمه محکوم شدم...آیا میتونم با پرداخت نقدی تخفیف بگیرم و یکسال حبس تعزیری هم بخرم یا پابند بگیرم. ضمنا هیچ گونه سابقه کیفری ندارم و اولین حکم من هست .اتهام من سر معاونت در کلاهبرداری از طریق جعل اسناد بوده... آیا برا تخفیف و خرید حبس راهی وجود دارد..؟ چون حکم قطعی صادر شده و الان باید بروم برای اجرای احکام دادسرای ناحیه37تهران

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مجازات حبس خریدنی نیست
ولی شما بعد از تحمل 1/3 از مدت
حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید
و برای استفاده از پابند الکترونیکی باید ابتدا جزا نقدی را پرداخت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان خرید حبس وجود ندارد اما اگر شرایط تخفیف را دارا باشبد میتوتنید تخفیف و یا پابند الکترونیکی بعد از گذشت یک چهارم از محکومیت درخواست دهید