مشاوره حقوقی رایگان - پیامک در واتساپ

یک نفر از ما شکایت کرده که شما در واتساپ به من فحش دادید و تهدید کردید در صورتی که ما هیچ پیامی ندادیم الان از چه طریق میشه ثابت کرد که ما پیامک ندادیم

پاسخ ها :

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

اثبات ادعا بر عهده مدعی ست،لذاشما در مقام انکارنیازمند اثبات مدعا نمی باشید.

یک وکیل :

مدعی بایستی بتواند ادعای خودش را ثابت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نباید ثابت کنید که پیام داده اید یا خیر. بلکه بر عهده شاکی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شاکی از پیامها اسکرین
داشته باشند اثبات خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا معین کنید شاکی چه مدارکی دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کسی که ادعا نموده باید اثبات نماید که احتمالا به اسکرین شات استناد می نماید و باید انتساب آن به شما قابل اثبات باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که مدعی است شما پیامک ارسال کردید باید ادعای خود را ثابت کند و شما صرفا می توانید موضوع را انکار کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام شاکی باید ادعا را ثابت کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما نیازی به اثبات چیزی ندارید ایشان باید ثابت کنند شما فحاشی کردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان مدعی است و باید ثابت کند شما توهین کردید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،، از دفتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان توهین و فحاشی تهدید و ایجاد مزاحمت شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایید ضمن اینکه دلایل خود را برای تحقق جرم معنونه اثبات و ارایه دهید در جهت اثبات جرم آنها با گواهی گواهان بعنوان دلیل و ارایه پرینت پیامک‌ها و اسکرین شات ها بعنوان اماره میتوانید موضوع را اثبات نمایید و پیگیری کنید و چه خط دائمی یا اعتباری باشد، چه خط ایرانسل، تالیا، همراه اول و غیره باشدفرقی نمی‌کند پرینت پیامک ها انجام پذیر خواهد بود البته اگر دستور قضایی باشد از بدو تولد سیم کارت هم پرینت پیامک ها و هم پرینت تماس‌ها توسط اپراتور قابل ارائه است و معمولا" به طور عادی پرینت پیامک تا سه ماه گذشته و پرینت از مکالمات از شش ماه قبل داده خواهد شد که اگر لازم باشد بنا به درخواست دادگاه می‌تواند تغییر کند با توجه به این که سرورهای شبکه‌های اجتماعی مزبور در ایران نمی‌باشد قابلیت استعلام عکس و پیامهای واتساپ و فیلم وجود ندارد ولی درصورتی که شاکی از پیام‌ها اسکرین شات گرفته باشد و یا پیام‌ها موجود بوده و پاک نشده باشد قابلیت پیگیری توسط پلیس فتا را دارد.