مشاوره حقوقی رایگان - هک واتساپ

سلام .در دوران زندگیمون همسرم واتساپ منو روی گوشی از خودشون نصب کردن به بهانه شک داشتن به بنده بحثی بین ما پیش اومد و من به خانه پدرم رفتم ایشون از طریق واتساپ به خودشون پیام دادن و فحاشی کردن و الان با پرینت همون پیام ها از من شکایت کردن چطور میتونم از خودم دفاع کنم . و البته چون سیم کارت پیش من بود در مدت قهر پیامک هایی بین من و ایشون رد و بدل شده ولی حرف بدی توشون نبوده .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی معمولا پیامک های واتساپ به علت اینکه سرور آن در خارج از کشور است قابلیت پرینت ندارد و ادله ی ضعیفی است ،
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا شیوه دفاع از خودتان را طی گفت و گوی متقابل به شما عرض کنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را بیان کنید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع را با مراجعه به پلیس فتا مطرح کنید.