مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و عرض ادب،من یه چک داشتم که به نامم ثبت شده وعکسشم دارم ولی چک رو گم کردم،یه هفته دیگ تاریخ وصول چکه،آیا میتونم کاری کنم،لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

شما می توانیدپس از مراجعه به بانک وتشریح ماجرا،با مراجعه به دادگاه اقدام به تنظیم در خواست اعلام مفقودی چک نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام مفقودی کنید
از طریق بانک پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اعلام مفقودی نمایید و
سپس به بانک مراجعه نمایید
و باید دادخواست به طرفیت صادر کننده چک اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با صادر کنندچک مذاکره واعلام مفقودی چک را از مراجع قضایی درخواست وچک جدید اخذ نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

باسلام و احترام به بانک اعلام مفقودی نماید و از طریق مراجع قضایی نیز درخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعلام مفقودی کنید و سپس دادخواست بابت صدور چک به طرفیت صادر کننده جایگزین بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب بانک مراجعه . ایتعلام چک بگیرید و سپس اعلام مفقودی چک نمایید