مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعتبار سند رسمی در مقابل شخص ثالث

سلام فروشنده اظهار به عدم دریافت کامل ثمن ملک فروخته شده کرده و خریدار اسناد پرداختی را ارائه کرده و فروشنده محکوم به بی حقی شده واعتراض نموده ودر تجدید نظر عروس فروشنده وارد ثالث شده وبابت همان ادعای فروشنده مدعی رهن ملک مذکور شده و دادگاه ضمن تایید حکم بی حقی فروشنده حکم به اثبات رهن ملک مذکور توسط عروس فروشنده که وارد ثالث بوده داده است و گفته به استناد شهادت شهود قسمتی از ثمن ملک مذکور توسط عروس فروشنده یا همان وارد ثالث داده شده وملک مذکور در رهن وارد ثالث میباشد ورای قطعی صادر کرده است حال سوال این است مگر سند رسمی درمقابل افراد ثالث معتبر نمیباشد که با شهادت شهود سند رسمی را در مقابل فرد ثالث پاسخگو ندانسته اند و گفته اند ثمن ملک پرداخت نشده وملک در رهن فرد ثالث بابت قسمتی از ثمن است

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام اشخاص ثالثی حق دارند به احکامی که به ضررشون صادر میشه اعتراض کنند واینکه قسمتی از ثمن بابت رهن یا هرچیزی دیگری باشه باعث ابطال سند رسمی نیست .فقط درمورد اینه که ظاهرا ثمن بطور کامل پرداخت نشده

پرسشگر :

سلام تمام اسنادپرداختی ثمن ملک توسط فروشنده امضا شده که صراحتا در مبایعه نامه نوشته شده توسط خریدار پرداخت شده حالا چگونه با شهادت شهود ثابت میشود که توسط شخص ثالث پرداخت شده نه توسط خریدار مگر اسناد عادی نسبت به طرفین ان طبق ماده 10قانون مدنی معتبر نیست پس چرا در مبایعه نامه که سندی عادی است اسمی از فرد ثالث که مدعی پرداخت وجه میباشد نیست ایا فکر نمیکنید با این رویه دیگر نمیشود هیچ سند عادی یا رسمی را برابر با واقعیت دانست چرا که میشود با جعل معنوی بدون وجود نام شخص هر لحظه فرد ثالثی را با شهادت شهود وارد نمود و مدعی پرداخت ثمن دانست و ثابت کردواز دادگاه حکم گرفت برعلیه تمام یا قسمتی از اعتبار سند رسمی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر شخصی که در پرونده
مطروحه در دادگاه ذینفع باشد میتواند در دعوای مطروحه به عنوان وارد ثالت
، دادخواست اقامه نمایید و با ارائه
ادله و مدارک خود ، از حق خود
دفاع نماید