مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سند عادی در مقابل سند رسمی

با عرض سلام، سازنده ای با اخذ وام مشارکت از بانک 24واحد را در زمینی که بنام خود هست می سازد و سه واحد آن را بصورت سندی میفروشد و 21 واحد آ ن را بدون اطلاع بانک قولنامه ای می فروشد و در تک تک قولنامه ها هم ذکر می کند مبلغ 10 میلیون وام دارد (از نظر بانک سازنده وام مشارکتی گرفته و این مبالغ را فقط بخاطر اینکه واحدها را بفروشد و همه خریداران را درگیر وام کند درج نموده) حالا متهم شده و در زندان میباشد و از طرفی بانک طبق رای دادگاه به اندازه طلبش تعداد 17 واحد را سند بنام خودش زده و 4 واحد که واحد بنده هم جزو این چهار واحد می باشد و بخاطر کم ارزش بودن آنها را آزاد نموده و این 4 واحد هنوز سندش بنام سازنده میباشد، از طرفی 17 واحد واحدهای ما را بازداشت نموده اند و از دادگاه درخواست نموده اند که 4 واحد که سندش بنام سازنده میباشد را بفروشد و بدهی سازنده به بانک را بدهد و سند آنها را آ زاد کند ما هم اعتراض ثالث اجرایی زدیم لذا میخواستم بدانم ما که خریدار دست سوم هستیم میتوانیم با مبایعه نامه عادی در برابر سند رسمی سازنده رای بیاوریم در ضمن بنده فروشنده های قبلی بجز سازنده را به دفتر ثبت اسناد برده و تعهد غیر مالی از آنها گرفتم میخواستم بدانم این کار تأثیری دارد ؟
ببخشید طولانی شد
با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موضوع فني است و نيازمند مذاكره و بررسي مدارك است

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

شما به عنوان معترض ثالث به پرونده وارد بشوید و با توجه به تاریخ مبایعه نامه که قبل از تاریخ توقیف و دادخواست و ... می باشد و اعتبار مبایعه نامه ملک خودتون از توقیف خارج کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است اگر مدارک معتبر باشد می‌توانید در صورتی که خدشه ایی به آن وارد نگردد نسبت به درخواست سایر مالکین که تقاضای فروش واحدها را برای تسویه با بانک نمودند را به نحوه صحیح دفاع مناسب داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
شما باید دادخواست
اعتراض ثالث اجرایی را
پیگیری نمایید
و باید به تاریخ مبایعه نامه خود ، که قبل از تنظیم سند رسمی است استناد نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را پیگیری نمایید