مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار توافق پیامکی برای تمدید قرارداد اجاره منزل

با سلام
سال گذشته منزلی را برای پدرم که نابینا است اجاره کردیم و در اردیبهشت ماه برای تمدید از طریق پیامک و قبول شرایط جدید موجر ، مطابق با موصوبه ستاد کرونا و سران قوا و افزایش 25 درصد برای تمدید قرارداد با ایشان توافق کردیم و قرار بر این شد که در تاریخ مشخص و مقتضی برای تنظیم قرارداد جدید مراجعه کنیم به دفتر املاک.
اما به علت مشکلات و ناهماهنگی ایجاد شده توسط طرفین ، تنظیم قرارداد به تعویق افتاد و از سر سال که 15 خرداد 1401 بود گذشت و الان موجر منکر توافق قبلی است و به دلیل تورم و افزایش قیمت اجاره بها در تابستان امسال ، مدعی افزایش بیشتر است.
لازم به ذکر است که به مدت یکماه بعد از اتمام قراداد ، اجاره بها مطابق با توافق صورت پذیرفته پرداخت شده و ایشان هم نسبت به دریافت آن اعتراضی نکرد و یا استرداد ننمود.
ولیکن الان شدیداً مصرّ است که یا طبق درخواست جدید ایشان با مبلغ بیشتر از توافق برویم قرارداد تنظیم کنیم یا اینکه با وجود اینکه پدر بنده یکسال در آنجا سکونت داشته است ، مطالبه تخلیه منزل است و به اصرار میخواد مستاجر جدید بیاورد برای بازدید.
با این تفاسیر ، آیا ایشان با عنایت به مصوبه ستاد کرونا و سران قوا و توافق پیامکی ، می‌تواند حکم تخلیه بگیرد.
آیا پدرم می‌تواند از بازدید مستاجر جدید ممانعت کند؟
از راهنمایی‌تان سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت درخواست تخلیه توسط ایشان به این موارد اشاره کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر طبق مصوبه جدید ستاد کرونا ، قرارداد شما خود به خود تمدید خواهد شد و شما مبلغ اجاره بها را با افزایش 25 درصد به حساب ایشان واریز نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه می توانید با افزایش بیست و پنج درصد قرارداد اجاره را تمدید کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب مصوبه اعلام تمدید قرارداد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام.
اگر طبق شرایط و ظرف یک ماه اجاره مورد توافق را پرداخت کرده اید قاعدتا نباید حکم تخلیه صادر شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رویه ها در شورای حل اختلاف متفاوت است چون چیزی در ارتباط با مصوبه سران قوا به آنها ابلاغ نشده ملاک قرارداد است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ثابت کنید که قرارداد به صورت شفاهی در تاریخ مد نظرتان انجام شده با پیامها و ویسها میتوانید این مورد را اثبات کنید دادخواست اثبات قرارداد اجارهو الزام موجر به رسمی کردن آن ارایه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید تمدید اجاره را با افزایش 25 درصد انجام دهید و مانع ورود مستاجر جدید شوید و مدرک شما پیام های ارسالی و چت با موجر است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،باتوجه به مصوبه کرونایی درصورتیکه مستاجر25درصدی که به اجاره ورهن اضافه میشود بپردازد،بدون نیازبه توافق موجر،قرارداد اجاره به طور خودکار تمدید میشود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما می توانید طبق مصوبه قرارداد را تمدید نمایید

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

در صورت عدم تمدید عقد اجاره امکان تخلیه فوری عین مستاجره برای موجر وجود خواهد داشت.
ودر این صورت پدر شما نمی تواند مانع از بازدید ملک گردد.

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام می توانید مانع ورود مستاجر جدید شوید و تمدید اجاره طبق مصوبه ستاد کرونا محاسبه خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رویه ها متفاوت است ولی با عنایت به واریز اجاره و عدم استرداد امکان صدور تخلیه بعید می باشد