مشاوره حقوقی رایگان - اختلال اعصاب زوج

سلام خسته نباشید
من 17سالمه و همسرم 27سال مدت یک سالو نیم است که تو دوره عقد هستیم
همسرم خیلی بی مسئولیت منو تو خیابون ول می‌کنه تا یه هفته یا بیشتر خبر نمیگیره ازم و بی احساس هست خیلی بی اعصاب اخلاق نداره چند بار ابراز کرده که پشیمونه از ازدواج با من وحتا از اینکه کنار من باشه دوری میکنه انگاری مشکل عصبی داره حرف الانش با ده دقیقه دیگه باهم برابر نیست یواشکی قرص مصرف می‌کرد الان مدت سه ماهه قهریم من خونه پدرم هستم درخواست نفقه و مهریه هم دادم الان چه جوری میتونم ثابت کنم که ایشون مشکل عصبی دارن و مورد دیگه که برای نفقه چه مقدار درخواست کنم
یعنی برای کسی که سه ماهه خرجی نداده در دوران عقد هست چقدر باید نفقه بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان نفقه بسته به تشخیص کارشناس است نه شما. اگر یه نظریه کارشناسی مخالفتی داشتید ان زمان میتوانید اعتراض کنید. در مورد بیماری زوج نیز شما باید مدارک کافی برای اثبات داشته باشید . بهتر است برای طلاق توافقی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با توجه به وضعیت زوجه و میزان درآمد زوج با کارشناس رسمی دادگستری است.
اگر بیماری دارد در صورت طرح دادخواست الزام به تمکین می توانید درخواست بدهید تا موضوع به پزشکی قانونی ارجاع بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر زوج پرونده پزشکی دارد میتوانید به پرونده پزشکی ایشان استناد نمایید
و مبلغ نفقه توسط کارشناس رسمی با توجه به شرایط خانوادگی زوجه محاسبه خواهد شد
و اصولا ماهی 1/5 میلیون خواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه را کارشناس با توجه به شان زوجه تعیین می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه بسته به تشخیص کارشناس است و البته اگر شما اعتراض داشتید قابل اعتراض هست شما باید مدارک و ادله برای بیماری همسرتون داشته باشید که در این شرایط به نظر ارایه سخت می‌باشد بهترین کار تشویق ایشان برای طلاق توافقی هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی. میزان نفقه توسط کارشناس ذیصلاح تعیین میشود