مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیماری روانی زوجه

بنده دارای بیماری جسمی هستم و جانباز هستم. پسر 5 ساله و دختر 4 ساله ای دارم. خانم بنده مشکلات روحی دارد و طی دعوا هر بار اقدام به خودزنی و آسیب زدن به مادرم از جمله کبودی دست ،شکستن دندان و کشیدن مو و کتک زدن بچه ها بوده است. فرزندان من در دورانی توسط مادر شربت استامینوفن میخوردند که تا 4 عصر بیدار نشوند و درخواست صبحانه و ناهار نکنند. همین عوامل باعث شده کودکان از نظر گفتار و کار عقب باشند و برای رفتن به پیش دبستانی جلسات زیادی کلاس درمانی با هزینه های بسیار میروند.
مادر یک بار موقع قفل شدن زبان بنده قرص زیرزمینی قلب رو ندادند و در جواب التماس خواهرم گفتند میخواهم زجر کشیدن او رو ببینم و یک بار رگ خواهر خود را در دعوا و به خاطر شکستن لیوان زده است اما الان قصد دارد که خانه پدری خود را به نام خودش ثبت کرده که در دادگاه تمکن مالی داشته باشد و با توجه به بیماری من و این که کودکان تا 7 سالگی با مادر هستند، آن ها را بگیرد و اعلام کرده من در دادگاه هر گونه از موارد بالا را انکار کرده و صحت عقلی خود را جهت گرفتن بچه ها اثبات میکنم.
الان بچه ها با پدر و مادربزرگ خود هستند
میخواستم بدانم چگونه میتوانم موارد بالا را اثبات کرد؟
امکان آسیب زدن به کودکان به دلیل کتک زدن و خطر جان کودکان هست.

پاسخ ها :

ندا خوانین زاده

ندا خوانین زاده :

سلام اگر بچه ها از لحاظ قانوني تحت حضانت مادر هستند بايد دادخواست لغو حضانت بديد و دالايل رو بيمارس رواني ذكر كنيد ، دادگاه بررسي ميكنه و زوجه را ميفرستند پزشكي قانوني