مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

برادرم کلاهبرداری کرده محکوم شده آیا بارضایت شاکی جرم کلاهبرداری حبس بخشیده میشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کلاهبرداری تا مبلغ صد میلیون تومان قابل گذشت و با گذشت شاکی کلیه محازاتها موقوف می شوند

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
بستگی به میزان مبلغ جرم دارد، طبق قانون ،کلاهبرداری تا مبلغ صد میلیون تومان قابل گذشت و مازاد بر این مبلغ غیر قابل گذشت می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر میزان کلاهبرداری زیر صد میلیون باشد بله قابل گذشت هست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه زیر صد میلیون باشد قابل گذشت هست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می تواند تخفیف بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از موجبات تخفیف است به صورت کامل خیر چراکه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چنانچه میزان مبلغ مورد کلاهبرداری کمتر از 100 میلیون تومان باشد بله

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

جنبه عمومي جرم نيز بايد در نظر گرفته شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر میزان رد مال زیر 100 میلیون تومان باشد امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت رضایت شاکی اگر مبلغ کمتر از 100 میلیون باشد قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد
و اگر بیشتر از 100 میلیون باشد. شما باید درخواست تخفیف مجازات را به دادگاه صادر کننده حکم قطعی مطرح نمایید