مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

به کلاهبرداری محکوم شدم زندان خوردم اگ رضایت شاکی بدست بیارم و رد مال کنم بخشیده میشم یا نه ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مبلغ کلاهبرداری دارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

احتمال تخفیف وجود دارد درصورت عدم سو سابقه کیفری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام کلاهبرداری جرم عمومی است از موجبات تخفیف است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زیر صد میلیون باشد پرونده مختومه میشود و بیش از صد میلیون مجازات تخفیف داده می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مبلغ کمتر از صد میلیون باشد در صورت رضایت پرونده بسته می شود.
ولی اگر بیشتر باشد دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف دهد یا اجرای مجازات را معلق کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مبلغ رد مال در کلاهبرداری زیر 100 میلیون تومان باشد با اخذ رضایت شاکی قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر مبلغ کلاهبرداری کمتر از صدمیلیون تومن باشد گذشت شاکی مجازاتی نخواهید داشت و موقوفی تعقیب و مجازات صادر میشود در غیر این صورت مبلغ بالا باشد مجازات کیفری حبس خواهید داشت مگر اینکه با توجه به گذشت شاکی تقاضای تخفیف و تعلیق مجازات از دادگاه داشته باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مجازات کلاهبرداری و ردمال شما کمتر از 100 میلیون تومان باشد حکم موقوف الاجرا خواهد بود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زیر 100 میلیون باشد با رضایت پرونده مختومه میشود اما اگر بالای 100 میلیون باشد با رضایت ، تخفیف داده میشود

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

خير كلاهبرداري جنبه عمومي جرم دارد در صورت نياز لايحه تنظيم گردد جهت تخفيف در مجازات

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و بستگی به مبلغ موضوع کلاهبرداری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر مبلغ بیشتر از 100 میلیون باشد در صورت رضایت شاکی میتوانید درخواست تخفیف مجازات به دادگاه صادر کننده حکم قطعی مطرح نمایید و اگر کمتر از 100 میلیون باشد قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد