مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی در کلاهبرداری

سلام به علت شکایت مالی کلاهبرداری مبلغ 300 به بالا احضاریه اومد به کلانتری رفتم .چند وقت فرصت دارم تا زمان حکم دادگاه رضایت شاکی بگیرم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتما سریعتر رضایت را اخذ نمایید وگرنه این میزان کلاهبرداری جرم قابل گذشت نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید تا قبل از صدور حکم ، رضایت شاکی را اخذ نمایید
در صورت اخذ رضایت شاکی ، مشمول تخفیف خواهید شد و از بابت جنبه عمومی جرم ، مجازات خواهید داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید هرچه سریعتر اقدام نمایید چرا که اگر شاکی در مسیر دادگاه پیش برود ممکن است دیگر رضایت ندهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما تا زمان اجرای حکم نیز وقت دارید که رضایت را بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که مرجع قضایی کیفرخواست صادر ننموده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی در اسرع وقت و تا قبل از صدور حکم، اقدام به اخذ رضایت از شاکی کنید تا در مفاد حکم، این رضایت تأثیر داشته باشد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

پرونده کلاهبرداری کیفری هستش و دستورات سریع صادر میشه وقت زیادی ندارید اگر مرتکب جرم کلاهبرداری شدید نیاز به مشاوره تلفنی دارید که راهنمایی کامل بشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

وقت زیاد هس.بهتر است قبل از جلسه رسیدگی داد سرا که به شما ابلاغ میشود رضایت بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فرصت دقیقی قابل پیش بینی نیست ولی اگر قرار مناسب مثل سند یا... سپرده شود مدت زیادی تا صدور حکم فرصت دارید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دیه یوم الاداست وبه نرخ روز.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است تا جلسه دادگاه چند ماه طول بکشد.
برای اخذ رضایت شاکی باید تا زمانی که پرونده کلانتری است اقدام کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید تا قبل از صدور حکم ، رضایت شاکی را اخذ نمایید به هر حال گذشت شاکی خصوصی در این مورد جز عناصر مخففه جرم هست چون جرم شما جز جرایم غیر قابل گذشت هست و جنبه عمومی دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تا بعد از مرحله تجدید نظر و قبل از اجرا یا در حین اجرا

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فعلا ابتدای تحقیقاته بهتراست قبل کیفرخواست رضایت بگیرید