مشاوره حقوقی رایگان - حبس کلاهبرداری

با سلام در پرونده ای من به جرم کلاهبرداری به مبلغ یک میلیارد و سیصد محکوم شدم ولی حکم غیابی بوده و قابل واخواهی آیا با پرداخت مال و رضایت شکات یک سال حبس و جریمه بخشیده می‌شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خیر این میزان از کلاهبرداری غیر قابل گذشت است
رضایت شاکی از موجبات تخفیف است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر ولی دست قاضي برای تعلیق حکم و سایر تخفیفها باز میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست واخواهی نمایید رضایت شاکی را بگیرید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست اما به شما کمک خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید و با ارائه رضایت شاکی دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

بخشش شاکی در امر کلاهبرداری فقط موجب مخففات میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم غیرقابل گذشت بوقوع پیوسته است فلذا رضایت شاکی‌ها عامل تخفیف مجازات می‌شود‌ و عامل از بین رفتن مجازات نخواهد شد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

کلاهبرداری بالای صد میلیون غیر قابل گذشت است و رصایت تنها باعث تخفیف میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم کلاهبرداری از جرام قابل گذشت تا کمتر از مبلغ یکصد میلیون تومان مطابق قانون کاهش مجازات محسوب شده و با گذشت شاکی پرونده موقوفی تعقیب و مختومه خواهد شد، ولی یکصد میلیون یا بیشتر از جرام غیر قابل گذشت بوده و رضایت شاکی از جهات مخففه جرم است